AI

AI teknologia ottaa sijaa lähiaikoina myös videotuotannossa.
Valokuvissa teknologia on jo siirtämässä perinteisen valokuvauksen rinnalle generatiivisen kuvan muodostuksen. Studio Publivox tutkii aktiivisesti mallien käytännön ratkaisuja jo nyt ennen murrosvaihetta ja tarjoaa ohjelmistojen ketjuttamisen myötä ratkaisuja AI nälkäisille.

Nature

Tuotamme ajankohtaisiin suuriin kysymyksiin liittyviä  dokumentteja niin matkailijan, kuin dokumentaristin silmin. Haemme aktiivisesti kontakteja tuottaaksemme monimuotoisuuteen liittyviä dokumentteja.

Käsikirjoitus

Idean kehittely ja käsikirjoitus tulee olemaan entistä isommassa osassa tulevaisuudessa, kun tekoäly tuo entistä näyttävämpiä video-sisältöjä mahdolliseksi. Uusimpien teknologioiden siivittämänä, mitä hurjimmatkin ideat ovat toteutettavissa nykyistä kohtuuhintaisemmin ja innovatiivisemmin. Hyvä tarina erottaa massasta.

 

Web Design

Nykyaikaiset siirtonopeudet tukevat monipuolisten multimediaelementtien saumatonta integrointia kotisivuillesi. Videoiden käyttö osana kotisivuja on entistä käytännöllisempää ja luo vahvan tunteen modernista ympäristöstä. Studio Publivox tarjoaa myös videoiden hostaukseen palvelimen, jota kautta oma palvelimesi ei tukkeudu latausmäärien noustessa korkeammaksi.

Ⓒ 2024 Studio Publivox. All rights reserved.